LGS 2024 KIŞ KAMPI PROGRAMI

28.02.2024 49

Okulumuzda eğitim görmekte olan 8. sınıf öğrencilerine yönelik kış kampı tatil programı kapsamında destekleme ve yetiştirme kursu planlanmıştır. İlk dönem konuları tekrar edilmesi ve pekiştirilmesi, soru çözüm saati uygulaması ile birebir öğrenci eksiklerinin giderilmesi hedeflenmiştir. 22 - 26 Ocak tarihlerinde Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, İngilizce derslerinden 1. dönem konu tekrarları ve konu anlatımları yapılmış, her günün sonunda birebir soru çözümleri yapılmıştır. [15:07, 28.02.2024] AA Aybike Karataş: 26 Ocak tarihinde kazanım değerlendirme sınavı yapıldı. Her sınavın değerlendirmesi ve sınav soru rehberliği branş ve danışman öğretmenler tarafından gerçekleştirildi. Öğrenci ve velilerimiz değerlendirme sonucu ve süreç ile ilgili bilgilendirilmiştir. 22 Ocak - 4 Şubat Kış tatili süresince öğrencilerimize rehberlik etmesi için hedef konular ve hedef soru sayıları içeren bir çalışma programı hazırlanmış ve öğretmenlerimiz tarafından takibi sağlanmıştır. Akademik takip komisyonundaki öğretmenlerimiz ile kamp çalışma programı değerlendirilmiştir.

28-02-2024