SAKA KAPANIŞ WEBINARI PROGRAMI

10.06.2021 370

SAKA(Su Akar Kelimeler Arasında) Projesinde amacımız edebiyattaki su imgesinden yola çıkarak su farkındalığını artırmaktı.Bu amaçla çıktığımız yolda öğrencilerimizle birlikte çok şey öğrendik. Gerçekleştirdiğimiz webinarlarla öğrencilerimiz öncelikle arştırmalar yaptılar.Hızla tükenen su kaynaklarımızı ,tükenmenin sebeplerini araştırarak ne gibi önlemler almaları gerektiğini ögrendiler.Çevrelerini bu konuda bilinçlendirmenin yanında çeşitli etkinliklerle su farkındalığı oluşturdular.Suyun öneminin edebiyatımızdaki yansımalarını su temalı şiir atasözü deyim efsane gibi türleri araştırark yeniden keşfettiler .ortak şiirimizi seslendirerk sanatsal yönlerini güçlendirdiler.Yazdıkları masal ve hikaye türleri ile belkide yazarlık yolunda ilk adımlarını attılar.Projenin başından bu yana aldıkları görevleri zaman mevhumunu da dikkate alarak yerine getirmenin sorumluluğnu üstlendiler.Bu sayede planlı programlı çalışmanın zevkine vardılar.Ortaya çıkan projelerle emeklerinin boşa gitmedigini görmek hem bizim hem de öğrencilerimizin çalışma azmini artırdı.Öğrencilerimizle birlikte web araçlarının kullanımını öğrendik.Bu araçlarla etkinlikler üretmek teknolojiye bizi her adımda biraz daha yaklaştırdı.Online eğitim sürecinde yalnız olmadığımızı uzaktanda olsa birlikte üretebildiğimizi farketmek özgüvenimizi artırdı.Özetle SAKA proje ekibi bu projede bir aile gibi çalıştık.Bütün ortaklar olarak böyle bir projenin içinde yer almanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık.Birlikte üretmenin keyfini yaşadık.Her bir öğrencimize ve değerli Arkadaşlarıma projemize ve bana kattıkları için çok tesekkür ederim.Aynı zamanda Şehit Ayşe Aykaç ailesinin Kıymetli idarecilerine ve öğretmen arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

10-06-202110-06-202110-06-2021